BUJINKANKYU

MIGUEL SANZ

sábado, 10 de septiembre de 2011


-




Miguel Angel SANZ



Επικοινωνία: fudoshin_madrid@yahoo.es
http://bujinkanmiguelangelsanz.blogspot.com/














Εξαιρετική δάσκαλος, αναπτύσσει τεχνικές που έμαθε από τον δάσκαλό budotaijutsu του Pedro Fleitas.






Στις διαλέξεις του που παράγονται ευρέως το θέμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματική ζωή και προσφέρει μια ατζέντα με βάση τα διδάγματα που έλαβε από τον δάσκαλό του.






Οι μαθητές του, με την ικανοποίηση της εταιρείας σας και να μάθετε, κίνητρα και από τις ατομικές και γενικές εξηγήσεις και διαρκή επαγρύπνηση δεν σταματά για τον καθένα για να ολοκληρώσουν την κατάρτισή τους.






Κάθε τάξη ξοδεύει λίγα λόγια της φροντίδας για τον καθένα από εμάς είναι περισσότερο τον εαυτό του και σε αρμονία με τους άλλους, που αναπτύχθηκε όχι μόνο στην πολεμική πτυχή, αλλά και για το προσωπικό.


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Miguel Angel SANZ:


Pedro Σεμινάριο Fletitas - Αργεντινή
Για Shidoshi Rivera Miguel Ángel Sanz (Ισπανία)

Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους ήταν στο σεμινάριο, εκείνοι που είχαν τη χαρά της γνώσης, ιδιαίτερα Κάρλα, Samantha, Maxi, Νέστορος και Christian, ο οποίος έκανε τη διαμονή μου εκεί έξω, όπως είναι στο σπίτι και, φυσικά, Pedro Fleitas, δάσκαλος και φίλος, αιώνια ευγνωμοσύνη μου.


Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που έζησα εκεί .... γι 'αυτό θα προσπαθήσω να μην πιστεύω πάρα πολύ και να αφήσει αυτά τα συναισθήματα ξεσπούν με φυσικό τρόπο ..... Υπάρχει κάτι που φαίνεται μαγικό για μένα, και είναι στα σεμινάρια Bujinkan, θα υπάρχουν πάντα περισσότερα, νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο και την επόμενη πλήρη σας ακόμη περισσότερο, εάν τα ακόλουθα είναι καλύτερη ..... Είναι δύσκολο να βρούμε κάτι στη ζωή που έχει το ίδιο δικαίωμα φρεσκάδα;. Αν δεν σταματήσει την κατάρτιση, θα είναι πάντα αυξάνεται και το όραμά σας είναι να γίνει πολύ ευρύτερο, έτσι ώστε κάθε σεμινάριο είναι καλύτερα γιατί αυξάνεται, και μπορούμε να καταλάβουμε, επίσης, το Soke, επειδή έχουμε μεγαλώσει γύρω από αυτό Αχ! Entrenéis Είναι επίσης σημαντικό ότι οι εκπαιδευτές έχουν μια αίσθηση σωστά και να ενισχύσει την ανάπτυξη σας, αυτό είναι κάτι που θα αισθανθείτε, δεν πιστεύω πάρα πολύ.
Όλα αυτά δείχνουν, επίσης, από την άλλη πλευρά, δεν γνωρίζουμε όσο νομίζουμε και θα πρέπει πάντα να είναι φοιτητές και να συνεχίσει την κατάρτιση με αυτή τη νοοτροπία.

Το εργαστήριο αυτό, όπως και άλλοι που έχω την τύχη να συνοδεύσει ο Πέτρος ήταν πολύ ωραία, αλλά πολύ έντονη, και να μην περιορίζεται μόνο στην εκπαίδευση, είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσουμε και να ακούσουν. Παρακολουθήστε όπως παραδίδοντας μαθήματα όπως η ομιλία με άλλους μαθητές, ανεξάρτητα από βαθμό, αλλά το πρόσωπο που μιλά για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το Bujinkan ...... για ένα Ninja είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να είναι ένα επιτυχημένο πρόσωπο στη ζωή και κίνηση με το σωστό τρόπο. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά όταν ταξιδεύω με τον Peter ή παρακολουθούν σεμινάρια τους, αυτό που είναι η εστίαση στην Άκου, δεν με πειράζει το σεμινάριο που σίγουρα πρόκειται να είναι καλή, θα ακούσουν και να μάθουν, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από συνομιλίες φαγητό, το περπάτημα, το πόσιμο μια μπύρα ..... ότι, όταν τα μάτια μου λάμπουν σαν διαμάντια, αλλά δεν χαλαρώνουν πάρα πολύ να ξεχνάμε ότι ο Πέτρος πάντα πρέπει να είναι πολύ χρήσιμη. Μετά από αυτές τις συνομιλίες μεταδώσει στους μαθητές μου να τις απολαύσετε επίσης ..... Μην ξεχνάτε ότι η καρδιά είναι το πιο σημαντικό. Θα μπορούσα να μιλήσω για τις ώρες της εποχής ........ Πρέπει να μάθει να παρατηρεί και να ακούσει όχι μόνο με τα μάτια και τα αυτιά, αλλά με ολόκληρο το σώμα και την καρδιά σας.

Η Uke εργασία φυσικά, που είναι ένα δώρο για αυτό που παίρνετε, αλλά είναι επίσης σύγχυση, δεδομένου ότι ο Peter έχει εργαστεί μη μορφή και όχι πρόθεση, είναι πολύ δύσκολο να επιτεθεί σε κάτι που δεν έχει καμία μορφή ή πρόθεση Κατάλαβα επίσης λίγο περισσότερο Jupp sesshō και είχα την τύχη να εκπαιδεύσει με τους ανθρώπους του διαφορετικού βαθμού. Μου έκανε εντύπωση και αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος με τη ζεστασιά των ανθρώπων και την ευγνωμοσύνη τους και τον σεβασμό. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες να ταξιδέψουν, αλλά τη σειρά τους όταν έρχονται για να διδάξουν, Pedro μου είπε πολύ καιρό πριν "αν δεν μπορείτε να τρένο με Soke, τρένα με sihanada."

Μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα που νομίζουμε ότι έχουμε μάθει, και τελικά τη ροή αυθόρμητα, όπως και οι μνήμες μου έχουν αναδειχθεί ως έγραψε.
Δεν μπορώ να ολοκληρώσω χωρίς να λέει πώς ειδικές ήταν για μένα η Αργεντινή, η συμφωνία τόσο καλό που έλαβα από τη χριστιανική τους διοργανωτές και Νέστορα, με τους φίλους και τις ευχαριστίες Peter για όλους και για πάντα αχ το κόμμα και να μιλήσει σε έναν άλλο χρόνο .. .........
Shihan Pedro Fleitas σχολίασε: «Εγώ μπορεί πραγματικά να θεωρώ τον εαυτό μου μαθητή του Hatsumi Sensei;"
Δεν έρχομαι εδώ για να διδάξουν Budo, εδώ και υπάρχουν πολύ καλές εκπαιδευτές, έρχομαι γιατί ξέρω ότι φέρει κάτι καλό για τη ζωή τους, και αυτό είναι σημαντικό "

0 comentarios: